Maxim, Software developer

Functie

Software Developer

Startdatum

1 januari 2024

Inzetbaarheid

36 – 40 uur/week

Duur

1 jaar, mogelijkheid tot verlengen

Locatie

Omgeving Zwolle

Niveau

Een hbo-diploma in de richting ICT, ICT en business of vergelijkbaar

Direct solliciteren? Kies voor ‘solliciteren’. Heb jij naar aanleiding van deze vacature nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op.

Software Developer

Maxim, Software developer

Software Developer

Wij hebben momenteel vacatures openstaan bij meerdere klanten, waar je nieuwe functionaliteiten zult ontwikkelen en bestaande software optimaliseren om producten nog beter en sneller te maken! Ontwikkelaars werken in een internationale omgeving met verschillende projecten en teams. Jouw visie, kennis en inbreng zijn welkom in onze snelgroeiende organisatie.

Al overtuigd? Stuur je sollicitatie via de website www.gritit.nl of naar info@gritit.nl

Over de baan

De tech-stacks bestaan onderander uit PHP, Laravel, VueJS, AWS, Node.js en MySQL; Jouw primaire focus ligt op Front-end & Back-end Development; Samen met je team zul je het platform verbeteren om dingen nog beter te maken. Bijvoorbeeld; het verbeteren en optimaliseren van databases, het refactoren van code naar microservices, integreren met applicaties van derden en werken met nieuwe frameworks en technologieën; Je zult werken aan uitgebreide webapplicaties om innovatie te versnellen; We opereren op meerdere platforms, zoals web en mobiel.

Wat je meebrengt

Een hbo-diploma in de richting ICT, ICT en business of vergelijkbaar; Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software in Node.js of PHP, en MySQL; Je hebt ervaring met Git en Laravel; Je weet hoe je moet werken in een microservices-architectuur en met RESTful API’s; Je hebt interesse in technologiemigratie naar de cloud; Ons ontwikkelingsteam bestaat uit verschillende nationaliteiten. Je spreekt Engels op een tussenliggend/ vloeiend niveau.

Leuk om te hebben:

Ervaring met DevOps en werken met Scrum/Agile methodologieën; Je hebt (enige) vaardigheden op het gebied van front-endontwikkeling (HTML, CSS en JavaScript / Vue.js); Je staat open om nieuwe frameworks en technologieën te leren; Ervaring met AWS, Cloud engineering; Je bent ambitieus, een teamspeler, professioneel en prestatiegericht; Je bent voortdurend op zoek naar oplossingen om dingen nog beter te maken. De kwaliteit van je output is belangrijk.

Herken je jezelf in deze vacature, maar twijfel je of je aan alle vereisten voldoet? Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwelijke kandidaten alleen solliciteren als ze aan alle eisen voldoen, en voor mannen is dit 60%. Als je denkt dat je hebt wat nodig is, maar niet aan elk punt in de bovenstaande eisen voldoet, neem dan toch contact met ons op. We ontmoeten je graag.

Wat Bieden Wij:

Een uitdagende en dynamische werkomgeving.

Mogelijkheid om te werken aan diverse en essentiële IT-projecten.

Ruimte om je expertise op het gebied van Java verder te ontwikkelen.

Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kansen voor professionele groei en ontwikkeling.

Samenwerking met getalenteerde en gedreven professionals.

Remote werken: In afspraak met eindklant

Ben jij klaar om de ruggengraat van technologische stabiliteit te vormen? Solliciteer dan nu als Software developer bij GRITIT! Stuur je cv en motivatiebrief naar info@gritit.nl en we nemen binnenkort contact met je op om meer te vertellen over de vacatures en opdrachten bij onze eindklanten!

Contactgegevens

Persoonsgegevens

Hoe wil je aangesproken worden?

Motivatie

Curriculum vitae

Maximaal 20 MB